Den långa väntan!..

Kampen mot kylan fortsätter en liten stund till?..
Många har tyvärr hunnit hänga in sin varma vinterjacka förrän det är dags att använda den igen. En tum regel som borde finnas, är den att har man en gång hängt in jackan så ska man låta den hänga där. Istället kan man ta på sig en schysst kofta och en halsduk. Det funkar alltid när det mellanväder...
Känslan att våren håller på att växa fram gör många förvirrade i vad de ska köpa i klädesväg. Tips: Vänta liiiite till, så blir man inte besviken när värmen väl kommer. Det händer att man gör snabba inpuls köp nu innan våren. Det kan man får man ångra om man inte har is i magen?..

Ta en rejäl rensning i din befintliga gaderob och kasta ut de saker som du aldrig använder eller de plagg som du tycker är värdelösa (spara dom, dom kan bli moderna igen..Eller skänk bort dom till behövande) . Varför detta bör göras är den att de plagg du kastar ger dålig energi eller rättare sagt de tar plats i gaderoben. Istället lämnar du plats för fräscha nya kläder som (kanske) kommer in handlas under den kommade våren. När du väl har gjort detta så kommer en känsla som är helt underbar infinna sig hos dig. Har du riktigt stor gaderob så kanske inte detta är nödvändigt men ha det i tankarna i alla fall??
Keep going strong............

image3
"Lite skönt vår inspiration skadar inte"

Jacka vit (HM)
Solglasögon (Ray Ban)
Skor (Acne)
Chinos (Dockers)
Tröja (HM)
Väska (Fillippa K)
Sjal (La Redoute)

// J & R

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0