Positivt tänkande!

Nu har vi två slagit våra kloka huvuden tillsammans igen!!! Denna gången handlar det om positivt tänkande.. Hur ska man göra för att bli på bättre humör när livet är så piss som bara livet kan bli.. När du städar efter en grisig fest, när du ligger hemma bakfull och har sjukt ångest, när du trampar i en riktigt färsk och varm hundskit mm.. Ja ni förstå vad jag menar..

Hur ska man då göra?? Jo Varje gång du blir förbannad eller gör en dum grej så försök hitta minst 2st positiva saker med denna händelsen!

Ex 1:
När du ska upp och städa efter en riktig grisig skiva!
Positivt:
1. Gud va många kompisar jag har som kom hit och ville dela kvällen med mig!
2. Både jag och alla på festen lär ha haft en trevlig kväll!
Ex 2:
När du ligger hemma bakfull och har sjukt ångest....
Positivt:
Jag vaknade iaf upp hemma i min varma goda säng och inte ute i Maxi´s kundvagns hus,,
Idag har jag iaf en hyffsad vettig anledning att inte ut och springa!
Ex 3:
När du trampar i en riktigt färsk och varm hundskit..
Positivt:
Tur att jag inte hade mina finaste skor och var på väg till en bal!
Skönt att det finns gräs och grenar så jag kan torka bort det lite snabbt och enkelt


Ja ni förstår vad vi menar.. Sen har vi testat detta och kommit fram till att det verkligen funkar! Så testa det, det kommer att göra er till gladare personer..!





/// J & R

Så otroligt roligt!!

Det finns absolut inget roligare än att kolla på folk! Idag började dagen så gott som med ett skratt.. OK det är kanske fel att skratta åt folk men ibland kan man inte bara låta bli.. Kollar man sig inte i speglen innan man går ut eller iaf när man går upp?

Case 1: Tänk dej en lite kraftigare man i sin fars kavaj (Mörkblå, utvättad och även ett antal storlekar för liten. gick nog inte äns att knäppa!), till denna vackra kavaj hade herren en gul-orange servett istoppad i bröstfickan, inte nog med detta så toppade han allt med ett par gräddfärgade (även dom för små!!) chinos.. Sjävklart hade han nog sin fars gammla fin-skor på sig..

Case 2: Detta var hans trevliga kompis. Inte lika kraftig men frisyren var nog till och med o-morden under Miami Vice tiden (1984).. Han hade doch försökt hitta locken med en vit linnekostym (självklart även denna från hans fars samling..) Om vi säger såhär Den var nog sydd för en man som är 170 lång och väger 97kg.. Medans denna kille var 180 och vägde 70.. Kan ni fatta vilken härlig syn! :D Inte nog med att byxorna var korta så hade killen även lyckats vika upp ena byxbenet! Wihoo vilken fullträff!

Tack för att ni fyrgyllde våran dag killar..

Vet inte riktigt vad man ska säga.. Dom kanske bara hade en "Bad dressday" om det nu finns?!

Men håll med om att det är roligt att kolla på folk!! Inte bara dom som kanske inte bryr sig om kläder utan alla.. Finns ju mycket mer att titta på än bara kläder vettu!

"Det är INTE fult att stirra bara peka"




/// J & R

Pojkväns parkering......

Såg ett intressant fenomen när vi besökte stdskärnan i veckan. Alla tjejer släpade runt på sina missnöjda pojkvänner. Det är helt sjukt vad tjejer har makt ibland. Så fort pengarna kommit in på kontot så ska det ut och handlas. Och vi killar måste givetvis följa med, av någon konstig anledning. Man blir lite trött när man gått i affärer i typ 2 timmar och allt är bara jobbigt och tråkigt. Det är ju så att man är inte ensam på stan utan alla är där. Man går in i varandra och allt är allmänt skit. Alla butiker som man måste följa med in i är ju alltid så stora med mycket plats, NOT............ Alla går på varandra och ingen luft finns att tillgå. Livet är hårt ,tyvärr har man inte valt just detta i livet. Varför måste alltid vi föjla med? Det är klart att det är bra med smakråd, men när man verkligen har sagt allt och det blir fel ändå blir man trött på det. Ni tjejer nöjer aldrig er ju. Man blir inte snyggare i en ny tröja. Det är grunden som måste fixas först, innan man fixar yttersidan. Nu var vi lite hårda men så är det.

Trenderna har visst vänt lite, tänket hos killarna alltså. De har insett att det kvittar vad de säger så har alltid tjejen rätt. Den senaste trenden är pojlkvän eller kille parkering. Såg detta i staden, utanför bland annat Gina Tricot stod nog 10 killar och pillade på sina mobiler. De gick emot och följde inte med tjejerna in utan stannade utanför. Alla stod uppradade snyggt och prydligt. Såg riktigt roligt ut. 

Det viktiga är i detta fall är att de stod upp för sig. Det tyckte vi var väldigt starkt gjort..... All heder till er som verkligen gick emot strömmen. Man behöver inte alltid längre följa med in i alla dessa trånga varma och trista butiker. Trenderna går åt rätt håll, skönt....
Skillnaden mellan tjejer och killar är: Att tjejer handlar för de vill handla, och killar handlar för de måste handla.

Nu finns det många undantag men generellt sätt är det så.



"Ta det coolt killar och stå på er"

/// J & R

Äntligen dags för lite riktig sport........

Dagen började underbart med ett par samtal med en positiv utgång. Möten uppbokade och en ljus framtid börjar skymta. De stackars studenterna är på G igen efter ett långt uppehåll, antingen efter en lång ledighet eller en sommar bestående av jobb. Nej så är det givitvis inte att de är "stackars" De flesta har nog nu i slutet av sommaren längtat tillbaka till detta , och det kan nog en hel del bero på vädret. Vad passar inte bättre en sådan här dag än en hockeymatch? Äntligen har lite hockey kärlek börjat pumpa. Platsen var Halmstad tunering Nordic Trophy och lagen var Frölunda mot Linköping. Precis som vi spådde innan matchen blev det vinst till det underbara laget Frölunda. De vann till slut med 4-2.  Matchen var inte en höjdare när det gäller tempo, men hockey värmer alltid.  Nu är det dags att räkna ner till Elitserien och riktigt bra hockey. Ska bli intressant att se vad nykomlingen Rögle BK ska kunna göra. Men sånt får vi se inom en snar framtid. Efter en vinst idag så kan man sova gott i natt......



"Målen är bara ett plus, det viktiga är att man spelar"


/// J & R

RSS 2.0