Så otroligt roligt!!

Det finns absolut inget roligare än att kolla på folk! Idag började dagen så gott som med ett skratt.. OK det är kanske fel att skratta åt folk men ibland kan man inte bara låta bli.. Kollar man sig inte i speglen innan man går ut eller iaf när man går upp?

Case 1: Tänk dej en lite kraftigare man i sin fars kavaj (Mörkblå, utvättad och även ett antal storlekar för liten. gick nog inte äns att knäppa!), till denna vackra kavaj hade herren en gul-orange servett istoppad i bröstfickan, inte nog med detta så toppade han allt med ett par gräddfärgade (även dom för små!!) chinos.. Sjävklart hade han nog sin fars gammla fin-skor på sig..

Case 2: Detta var hans trevliga kompis. Inte lika kraftig men frisyren var nog till och med o-morden under Miami Vice tiden (1984).. Han hade doch försökt hitta locken med en vit linnekostym (självklart även denna från hans fars samling..) Om vi säger såhär Den var nog sydd för en man som är 170 lång och väger 97kg.. Medans denna kille var 180 och vägde 70.. Kan ni fatta vilken härlig syn! :D Inte nog med att byxorna var korta så hade killen även lyckats vika upp ena byxbenet! Wihoo vilken fullträff!

Tack för att ni fyrgyllde våran dag killar..

Vet inte riktigt vad man ska säga.. Dom kanske bara hade en "Bad dressday" om det nu finns?!

Men håll med om att det är roligt att kolla på folk!! Inte bara dom som kanske inte bryr sig om kläder utan alla.. Finns ju mycket mer att titta på än bara kläder vettu!

"Det är INTE fult att stirra bara peka"




/// J & R

Kommentarer
Postat av: carlros

kanske skulle vara nåt :) varför inte skriva det tilssamans ? adda min msn [email protected]

2008-09-09 @ 16:19:17
URL: http://casualfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0