Falsk marknadsföring?

Det är säkert många killar som lurats av tjejers falska marknadsföring. Tjejer är väldigt strategiska för att visa sin "vackra sida" Av sig själv. Det första är sminket de har på sig. I själv verket är det skönheten utan smink som kommer längst. Tänk dig en jätte fräsch tjej som man stöter på. Men när man kommer nära så ser man 1cm spackel som är smetat i ansiktet. Är man inte uppmärksam som kille så kan åka på obehagliga möten när natten faller.


"All cred till alla naturliga tjejer som vågar skippar sminket"



(Bilderna har inget med texten att göra)

Ett annat knep de använder är solglasögon. När de åker på så förvandlas vissa tjejer till gudinnor och skönheter. Men när solen har gått ner och killen tror han gjort sitt underbara jobb att fånga en skönhet, så vänder turen, tjejen tar av glasögonen. Och där står man som killen med "ballen i bildörren". Var blev hon av? ... dålig stil tjejer... alla mindre snygga tjejer kan väl ha på sig typ röda bågar så vet man vilka man ska vara försiktiga med...


"Välj rätt brillor"- Tänk på oss killar, tjejer snälla...


(Bilderna har inget med texten att göra)


Sedan har vi den naturliga falska marknadsföringen. Den underbart formade rumpan. Man går på stan som kille och ser en riktigt fin form, plötsligt är man inne i en underbar dröm... man njuter.
Så kommer det som inte får hända tjejen vänder sig om, ooohhhhhhh fy vad i h#l##te. Hur kunde jag tycka så. Tjejen som man trodde var sin drömtjej var antingen en 55+ eller ett riktigt skav. Som kille återgår man till sin vanliga vardag med ett nedåtriktat leende.




(Bilderna har inget med texten att göra)

Tjejer glöm inte att vi killar inte hade varit något utan er, VI Älskar Er. Det är ni som får oss att leva...


///
J & R


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE,blogg.se

Det har du nog helt rätt i :)

2008-04-10 @ 16:20:31
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0