Märke är det nödvändigt....

Hörde att piratvärlden för märkes varor har ökat väldigt mycket den senaste tiden. Det har varit känt länge, men inte visste vi att det kretsade så mycket kopior i Sverige. Det känns tråkigt att gå runt med något som är äkta, så kommer någon med en kopia de köpt för 1/10 av priset. Är det piratköparen som ska känna sig misslyckad eller jag som köpt den äkta för så mycket onödiga pengar? Det är klart man har köpt en del kopior i sina dar men om man alltid ska gå runt i kopior känns det som det borde vara lika bra att gå runt med vanliga random kläder istället. Själva märkesvaror är väl tillför att skapa status hos personer eller skapa identitet? I alla fall så tycker vi att man ska göra som man vill, är man i Thailand är det aldrig fel att handla lite extra...



Det finns bra och dåliga kopior i omlopp. Skillnaden på en bra kopia med den äkta produkten kan vara väldigt liten. Det som skiljer sig är mestadels materialet sedan givetvis märks det på kvalitén. Det finns ju exempel på andra hållet där man ser skillanden direkt. Det blir fjantigt när folk går runt med just det. De som köper kopior kan i alla fall anstränga sig lite och köpa kopior som är bra gjorda. Är det så viktigt att ha ett märkesplagg, bli du bättre som person? Statusen hänger väl inte på märket utan på dig som person?


Själva tyckar vi det känns skönare och att man får en bättre känsla i kroppen när man vet att man har något äkta på sig! Självförtroendet ökar och det är roligare att visa upp sig!



"Med det rätta flowet i kläderna flyter dagen på bättre!"



"Nog snackat om det, det är en värslig sak."


/// J & R


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0