Något fler borde tänka på...

Efter ett litet tips så kom en diskussion inom redaktionen på tal. Det som alla har men det är inte så många som tänker på det. Just det de heliga strumpor. Det finns många strumpor men det finns tyvärr många som missbrukar dem genom att gå med stora hål i dem eller fel modell till fel skor. Det är klart att det inte alltid är lätt men man kan i alla fall anstränga sig lite.


Beskrivning:

Strumpor kallas en typ av benkläder som funnits sedan medeltiden. Från början användes linne, siden, silke och ull, ibland även läder,  till material.

Sin nuvarande utformning fick strumporna i huvudsak på 1700-talet. För damer kom hudfärgade strumpor av konstsilkev på 1880-talet. Nätstrumpan kom under 1800-talet sista decennium, medan sömlösa inte dök upp förrän 1923. Damstrumpor i nylon lanserades 1939, i stretchig crépenylon 1956 och av lycra 1959.

Tjockare, kortare eller stickade strumpor brukar oftast kallas sockor (eller sockar beroende på uttal). Billiga grovt maskinstickade sockor som inte är formade för vrist och häl, brukar kallas tubsockor.

En modern trend är tåstrumpor, en typ av socker som likt fingervantar förutom själva foten klär tårna var för sig.

Det finns många strumpor i olika färger och mönster. Fel par strumpor kan ge fel intryck. Detta har vi märkt, strumpor på killar stor betydelse hos tjejer. Har man fel match så kan man ibland få hälsa hem. Schysst att de har hållt inne det så pass länge som till nu. Det är det här med signaler ifrån tjejer som vi killar har missuppfattat väl?... Vem vet?



Här kommer de vanligaste strumpor killar. Ni finner bilder så att alla fattar hur de ser ut. Alla är inte läsargeni ju...

Vanlig tunn strumpa. Denna har inget speciellt namn men kom före Tubsockorna och är strumpornas kung. Utseende mässigt i alla fall. Den funkar kanon till alla sorters kläder. Men bör helst unvikas vi aktiviteter då den lätt glider ner. Tyvärr är det inte bara strumpan som ska köpas utan även rätt färg. För att vara på den rätta sidan så börja med bas vitt och svart. Dessa färger passar de flesta kombinationer och matchningar av kläder. Strumpan passar mycket bra till finskor men även vardagliga skor.  


( Bilden är på den vanliga strumpan och den finns i alla olika färger)



Tubsockor
, typ av sockor utan häl. Tubsockor är oftast vita och används framför allt vid idrott och andra fritidsaktiviteter. Denna strumpa är den absolut skönaste strumpa en kille kan äga många använder denna fast den är så pass ful. Vi redaktion slarvar tyvärr ofta och använder den. Men det ska vara skönt också ju. Eller?Denna tubsocka får ej användas till finskor. Väldigt viktigt. De flesta tjejer hatar denna strumpa så om du har chansen strunta i den.                                                                                  

(På bilden ovan finner ni de underbara och sköna Tubsockarna)


Det
viktiga är inte vilken strumpa du bär bara den är i rätt färg. Antingen ska den matcha byxorna eller skorna. Dags att rensa gardroben boys och slänga alla trasiga strumpor. Strumpor med hål i= Trasiga
Kom igen och gör tjejerna lite gladare. Annars kan du lika bra gå barfota som Ernst Ki....
Inget fel på vara strumplös. Sedan en sista sak man får ej ha strumpor till sina sandaler strikt förbjudet. Rikigt fult och det bör vara böter på det.


Sedan finns det tåtrumpa som absolut är köpförbud på. Dessa strumpor är inte strumpor. Vantar har man på händerna inte på fötterna. Detta gäller tjejer också, de är skit fula. Kan de inte fatta det de är absolut inte gulliga eller söta...


"Lycka till"


/// J & R


Kommentarer
Postat av: Sara

Kul att ni skrev det jag tipsade om. Det blev prcis lika bra som jag tänkt att det skulle bli när ni skrev det! ;)

Vad händer ikväll?

2008-04-30 @ 17:57:20
URL: http://saraleverin.blogg.se
Postat av: Petra

Vill du höra "världens roligaste skämt" så kan du titta in på min blogg. :)

2008-05-02 @ 13:23:32
URL: http://www.petra79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0