Toa vett och etikett till oss män!

Fick precis in ett tips från en läsare som jag var tvungen att skriva om direkt enligt henne! Detta är vad vi killar gör och inte ska göra på en toalett..Därför tänkte jag dra upp några senarium och sen säga vad ni gjorde fel!



Senarium:

1) Du går upp på morgonen, riktigt trött, håret står åt alla håll. Du går in på dass fäller upp locket, står upp och slår en sjua. Tvättar händerna och går till köket och fixar frukost!
Fel: Om ni fäller upp locket måste ni fälla ner det igen!.. Måste även kolla så ni inte prickat lite fel, isf e det bara å torka upp. Ingen vill torka bort det för dej!

2) Fan du kommer på att du ska till jobbet om en timma! Du rakar dej fort ovanför vasken samtidigt som du borstar tänderna, springer till bussen och hinner precis med!
Fel: När du rakar dej med maskin faller allt rakdamm (söndermalt skägg) ner i vasken. Detta är inte så fresht för andra, så spola bort det. Tandkrämen är inte heller så fresh att låta torka in porslinet, så spola bort detta också innan det sätter sig.

3) Du går in på toan för att köra igång det tunga artilleriet. När du är klar torkar du dig och tar slut på rullen i precis samma ögonblick som du är ren å fin där bak, du tänker "shit vad snyggt jobbat, det där var precis på håret!".. Du tvättar händerna och går ut och firar med en kaffe framför tvn.
Fel: Först och främst så har du inte superkrafter för att du lyckades klara dej på allt som var kvar! Sen måste du sätta på en ny toarulle såklart! Annars kan det bli trisst för nästkommande person när han/hon e klara med sitt! Måste även kolla efter bromsspår i porslinet!

4)
Nu är det dags för utekvällen. Håret ska fixas och du ska bli kung! Då tar du fram vaxburken, drar i en go klick i håret, fixar din frilla och tvättar händerna och är redo för kvällens fiskerunda!
Fel: Specellt viktigt när du ska ut och kanske få hem ditt livs kärlek.. Så måste du ta veck håret som ligger i vasken! Löst hår är lika med äckligt.

Några små tips: Ha en ren ock fin spegel, ha rent golv, ha inte för mycket prylar framme och använd toa sprej för att minska chansen till pinsamma dofter. Man kan även piffa upp badrummet med en växt om man vill ha en mysigare stund på toan!

image176

(Många utav tipsen kanske inte behövs ta på lika hårt om man är singel men ändå värt att tänka på!)

"Allt för att få ett trivammt tillhåll"

/// J & R


Kommentarer
Postat av: Sannam och Erica

Känns bra att du uppmärksammade vårt problem! Hoppas nu alla killar ägnar några extra minuter åt detta! :)

2008-04-21 @ 02:08:16
Postat av: Rasmus

Allt för er tjejer! Det e ni som driver oss ;)

2008-04-21 @ 02:13:22
URL: http://ihsus.blogg.se
Postat av: Rebecca

RASMUS: Jaså, mer än jag viste. Hur kommer det sig du bor i Halmstad nu då? Högskolestudier?

2008-04-21 @ 12:14:21
URL: http://www.bexs.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Underhållande läsning.
Har ni många läsare än?

2008-04-21 @ 14:32:36
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Evelina

Svar: Njae.. Jag tyckte Britney var lite sötare :p

Kul läsning :)

2008-04-21 @ 15:06:04
URL: http://evvvelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0